Zondag 7 juli 2019 – 13.30 uur -17.00 uur

”Tussen Hemel en Aarde”

Het eeuwige leven en de ”onvermijdelijke” dood

 

Lezing over het boek “Nieuwe Dagen” van Christiane Beerlandt

door haar levensgezel Dirk Lippens, arts

 

De dood als laatste te overwinnen ziekte:

is er een evolutieweg naar lichamelijke onsterfelijkheid op aarde?

 

Tickets

 

Tussen hemel en aarde leeft de mens haar leven. We worden geboren en op een dag gaan we weer. We sterven.
Maar wat als je de dood ziet als een ziekte die je kunt overwinnen? En hoe werkt dat dan en wat betekent dat?
Dirk Lippens, Arts en vertaler spreekt over het werk van zijn levensgezellin en schrijfster Christiane Beerlandt en deelt haar visie en zijn ervaringen met ons.

 

Christiane Beerlandt heeft het boek ‘Nieuwe Dagen’ steeds als dé kern van haar oeuvre beschouwd. Dit levensgedicht handelt over de evolutie naar lichamelijke onsterfelijkheid. Het toont de stappen die de mens kan zetten om helemaal op de golflengte van ‘Leven’ te komen en de oerkrachtige Levensstroom eeuwig zijn lichaam en wezen te laten doorspoelen en regenereren. De grootste omwenteling ooit in de geschiedenis van de mensheid, zo noemde Christiane deze mogelijkheid. Zij voelde dat de tijd hiervoor NU rijp is. Nochtans wil ze niemand overtuigen. Ze geeft informatie over deze door haar ‘geziene’ mogelijkheid en iedereen is vrij om hier al of niet iets mee te doen.

 

Velen zullen zich herkennen in de verhalen van deze middag “Tussen Hemel en Aarde”. We gaan om 13.30 uur van start en de dag duur tot circa 1700 uur.

Tevens is het mogelijk om diverse boeken aan te schaffen.

Christiane Beerland & Dirk Lippens
Le­vens­filosoof Christiane Beerlandt (1955-2015) heeft met immense liefde talrijke wereldunieke boeken geschreven die hun tijd ver vooruit zijn. Via haar aangeboren begaafdheid heeft zij zich diep psychologisch ingevoeld in mensen, vanuit een hartsverlangen om hen fundamenteel te helpen. Haar teksten stimuleren de mens tot zelfkennis, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Ze verklaren de diepste oorsprong, betekenis en symboliek van ziekten, gebeurtenissen, emoties, spon­tane voedingsvoorkeuren, die­ren op ons pad, astrologische gegevens, enz.

 

Dirk Lippens (1962) stelde in zijn drukke artsen­prak­tijk de grote waarde vast van deze teksten voor het welzijn van zijn patiënten. Daarop besloot hij zijn leven te wijden aan de wereldwijde verspreiding van Christiane’s werk. In 1999 werden zij levensgezellen. Christiane’s oerkrachtige energie zal ongetwijfeld voelbaar zijn tijdens deze masterclasses.

 

 

Datum: zondag 7 juli 2019

Aanvang: 13.30 uur tot 17.00 uur

Locatie: Lebret, Lebretweg 51 te Oosterbeek

 

Jouw bijdrage:  15 euro  Tickets ”Tussen Hemel en Aarde”