Zondag 3 november 2019 – 13.30 uur -17.00 uur

 

Christiane Beerlandt : Leven !

Het “waarom” van Ziekten begrijpen

De Kracht van Zelf-Liefde en Positieve Overtuigingen…

…op weg naar Nieuwe Dagen vol Vreugde

 

Lezing door haar Levensgezel,

de Belgische arts Dirk Lippens

Tickets

 

Het werk van de Belgische schrijfster en levensfilosoof Christiane Beerlandt is in verschillende talen vertaald en wordt wereldwijd gerespecteerd. Zij heeft gebruik gemaakt van haar uitzonderlijke vermogens om haar lezers te helpen bewust worden : van de diepstliggende betekenis van gebeurtenissen, ziekten, emoties, spontane zin in welbepaalde voedingsproducten, dierensymboliek, enz. … Deze Bewustwordingen helpen de lezer om steeds verder te groeien in persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en geluk. Christiane Beerlandt opent zelfs het perspectief van de “lichamelijke onsterfelijkheid” in haar boek “Nieuwe Dagen”: de dood als laatste te overwinnen ziekte.

 

Haar levensgezel, de Belgische arts Dirk Lippens, mocht de onschatbare waarde van Christiane’s teksten ervaren voor zijn patiënten. Dirk heeft een grondige kennis van haar filosofie en werken. Hij heeft zich samen met Christiane tientallen jaren gewijd aan de verspreiding van haar werk, en wil dit graag nog vele tientallen jaren blijven doen. In de lezing zal hij de levensfilosofie uit Christiane Beerlandt’s boeken diepgaand toelichten en tonen hoe je er concreet aan de slag mee kunt. Met veel voorbeelden, zoals : Wat betekent artrose en wat kan je er zelf aan doen ? Hoe kan je psychologisch bij jezelf kanker zo weinig mogelijk kans geven ? Welke lessen kan je trekken uit het feit dat men over je roddelt ? Als je veel last hebt van mieren in je huis, wat betekent dit dan voor jou ? Wat doe je met je zin in suikerproducten ? Enz. enz.

 

De lezing eindigt met speciale aandacht voor het boek “Nieuwe Dagen”. Dit boek toont hoe je de energie van “Leven” in jezelf steeds sterker kunt maken.

 

Met gelegenheid om vragen te stellen.

 

 

Velen zullen zich herkennen in de verhalen van deze middag.  We gaan om 13.30 uur van start en de dag duur tot circa 1700 uur.

Tevens is het mogelijk om diverse boeken aan te schaffen.

Christiane Beerland & Dirk Lippens
Le­vens­filosoof Christiane Beerlandt (1955-2015) heeft met immense liefde talrijke wereldunieke boeken geschreven die hun tijd ver vooruit zijn. Via haar aangeboren begaafdheid heeft zij zich diep psychologisch ingevoeld in mensen, vanuit een hartsverlangen om hen fundamenteel te helpen. Haar teksten stimuleren de mens tot zelfkennis, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Ze verklaren de diepste oorsprong, betekenis en symboliek van ziekten, gebeurtenissen, emoties, spon­tane voedingsvoorkeuren, die­ren op ons pad, astrologische gegevens, enz.

 

Dirk Lippens (1962) stelde in zijn drukke artsen­prak­tijk de grote waarde vast van deze teksten voor het welzijn van zijn patiënten. Daarop besloot hij zijn leven te wijden aan de wereldwijde verspreiding van Christiane’s werk. In 1999 werden zij levensgezellen. Christiane’s oerkrachtige energie zal ongetwijfeld voelbaar zijn tijdens deze masterclasses.

 

 

Datum: zondag 3 november juli 2019

Aanvang: 13.30 uur tot 17.00 uur

Locatie: Poort van Doorwerth, Mozartlaan 2 te Doorwerth

 

Jouw bijdrage:  15 euro  Tickets ”Christiane Beerlandt : Leven !”  –

Tickets zijn ook aan de zaal verkrijgbaar, er is geen mogelijkheid tot pinnen.