Donderdag 10 oktober 2019 – 19.30 – 22.00 uur

 

 

HB & HSP Café Veluwezoom –

“Ben jij de dirigent van je eigen orkest?”

Bewustwording van gedrag is de sleutel tot verandering

 

Ineke Masselink, Jackie Crince Le Roy

Tickets

 

 

Ben jij de dirigent van je eigen orkest – Bewustwording van gedrag is de sleutel tot verandering

Hoe vind je de balans tussen je opvoeding van wat hoort en wat bij je past?

 

Als kind leer je al heel snel hoe je je kunt aanpassen. Je weet instinctief wat je moet doen om lief gevonden te worden, of om (negatieve) aandacht te krijgen. Om te doen wat hoort.

Alleen op een bepaald moment in je leven werkt dit niet meer. Je rebelleert en wat dan? Ben je nu uit de gratie? Hoe moet je verder? En is het oké als ik verander? En wil ik veranderen?! Maar hoe?

 

Zo kun je aangeleerd gedrag hebben wat door je omgeving als storend ervaren wordt. Echter je hebt er zelf geen flauw idee van. Het stuit op onbegrip en conflicten.
Hoe bevrijdend kan het zijn als je je eigen gedrag kan zien als sleutel tot verandering.

 

Ineke Masselink-Beltman (1947) is veldbioloog en werd door haar onderwijservaring aan grote groepen studenten ervaringsdeskundige op het gebied van HB en dyslexie, beelddenken, ADHD, ADD en alexithymie.
Zij bemerkte dat studenten verschillend met de aangeboden lesstof omgaan. En nieuwsgierig geworden verdiepte zij zich in de wijze, hoe mensen aangeboden informatie verwerken. Maandelijks organiseert zij een ADHD café in de regio Arnhem, waar lotgenoten met een niet zichtbare handicap elkaar kunnen ontmoeten.

 

Jackie Crince Le Roy houdt zich al vele jaren bezig met haar praktijk in alternatieve geneeswijzen (Energetische Therapie, Healing & Coaching) en is gevestigd in Renkum.

Naast haar praktijk heeft zij tot augustus 2018 gewerkt in het bedrijfsleven bij IBM. Mede door deze kennis en de opleidingen in gedrags- & hypnotherapie, celzouten therapie en coaching van Hoogbegaafden en Hoog Sensitieve Personen is zij in staat mensen te begeleiden en inzichten te geven.

Daarnaast is zij helder horend, voelend en –ziend en geeft ze healingen, cursussen en workshops en neemt deel aan spirituele beurzen.

 

Datum: Donderdag 10 oktober 2019

Aanvang: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Lebret, Lebretweg 51, 6861 ZZ Oosterbeek

 

Jouw bijdrage: 17,50 euro – Tickets

 

 

Jackie Crince Le Roy
Jackie Crince Le Roy

 

Ineke Masselink-Beltman
Ineke Masselink-Beltman