Donderdag 4 april 2019 – 19.30 – 22.00 uur

 

 

HB & HSP Café Veluwezoom –

“Kinderen en HB en/of HSP ?

Ineke Masselink en Jackie Crince Le Roy 

 

Tickets

 

 

HB & HSP kinderen vallen in de samenleving vaak buiten de boot. Opgedane informatie wordt anders verwerkt dan bij ‘gewone’ kinderen. Deze groep heeft enige jaren geleden wat aandacht gehad als sterrenkinderen. Jouw ervaring is dat ze te slim, te kwetsbaar en duidelijk anders zijn.

Als ouder loop je regelmatig met je hoofd tegen de muur. En vraag je je af: Waarom past mijn kind niet in die middenmoot? De leerkracht op school heeft geen idee wat er zich thuis afspeelt.

Ineke Masselink, ervaringsdeskundige en Jackie Crince Le Roy Coach en Therapeut geven tips. Gewoon praktisch en simpel, zodat je kind lekker in zijn/haar vel zit en goed kan functioneren. Want dat willen we toch allemaal?

 

Ineke Masselink-Beltman (1947) is veldbioloog en werd door haar onderwijservaring aan grote groepen studenten ervaringsdeskundige op het gebied van HB en dyslexie, beelddenken, ADHD, ADD en alexithymie.
Zij bemerkte dat studenten verschillend met de aangeboden lesstof omgaan. En nieuwsgierig geworden verdiepte zij zich in de wijze, hoe mensen aangeboden informatie verwerken. Maandelijks organiseert zij een ADHD café in de regio Arnhem, waar lotgenoten met een niet zichtbare handicap elkaar kunnen ontmoeten.

 

Jackie Crince Le Roy houdt zich al vele jaren bezig met haar praktijk in alternatieve geneeswijzen (Energetische Therapie, Healing & Coaching) en is gevestigd in Renkum.

Naast haar praktijk heeft zij tot augustus 2018 gewerkt in het bedrijfsleven bij IBM. Mede door deze kennis en de opleidingen in gedrags- & hypnotherapie, celzouten therapie en coaching van Hoogbegaafden en Hoog Sensitieve Personen is zij in staat mensen te begeleiden en inzichten te geven.

Daarnaast is zij helder horend, voelend en –ziend en geeft ze healingen, cursussen en workshops en neemt deel aan spirituele beurzen.

 

Datum: Donderdag 4 april 2019

Aanvang: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Lebret, Lebretweg 51, 6861 ZZ Oosterbeek

 

Jouw bijdrage: 17,50 euro – Tickets

 

 

Jackie Crince Le Roy
Jackie Crince Le Roy

 

Ineke Masselink-Beltman
Ineke Masselink-Beltman