Donderdag 4 juli 2019 – 19.30 – 22.00 uur

 

 

HB & HSP Café Veluwezoom –

“Getrouwd met of op vakantie met…..?”

Ineke Masselink, Jackie Crince Le Roy

 

Tickets

 

 

Het is bijna zomervakantie en je bent druk bezig met de voorbereiding. Jij en je vriend/echtgenoot werken beiden. De week voor de vakantie komt hij steeds erg vermoeid thuis. Overleg over de verdeling van de laatste boodschappen blijken niet mogelijk. Je partner is echt aan vakantie toe, is jouw conclusie.

De morgen van vertrek blijkt hij bijna niet in beweging te krijgen. Kinderen in de auto, jij achter het stuur, en je man naast je. Toch gelukt denk je glimlachend, op weg naar een nieuwe plek, die zo leuk leek uit de verhalen van je goede vrienden.

Die avond gaat je partner echter niet op tijd met jou naar bed…. Hij blijft maar zitten voor de tent. Genieten, zoals hij zegt.
Is dit verhaal voor jou herkenbaar?

Samen kijken we, wat hier aan de hand zou kunnen zijn?

 

 

 

 

 

Ineke Masselink-Beltman (1947) is veldbioloog en werd door haar onderwijservaring aan grote groepen studenten ervaringsdeskundige op het gebied van HB en dyslexie, beelddenken, ADHD, ADD en alexithymie.
Zij bemerkte dat studenten verschillend met de aangeboden lesstof omgaan. En nieuwsgierig geworden verdiepte zij zich in de wijze, hoe mensen aangeboden informatie verwerken. Maandelijks organiseert zij een ADHD café in de regio Arnhem, waar lotgenoten met een niet zichtbare handicap elkaar kunnen ontmoeten.

 

Jackie Crince Le Roy houdt zich al vele jaren bezig met haar praktijk in alternatieve geneeswijzen (Energetische Therapie, Healing & Coaching) en is gevestigd in Renkum.

Naast haar praktijk heeft zij tot augustus 2018 gewerkt in het bedrijfsleven bij IBM. Mede door deze kennis en de opleidingen in gedrags- & hypnotherapie, celzouten therapie en coaching van Hoogbegaafden en Hoog Sensitieve Personen is zij in staat mensen te begeleiden en inzichten te geven.

Daarnaast is zij helder horend, voelend en –ziend en geeft ze healingen, cursussen en workshops en neemt deel aan spirituele beurzen.

 

Datum: Donderdag 4 juli 2019

Aanvang: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Lebret, Lebretweg 51, 6861 ZZ Oosterbeek

 

Jouw bijdrage: 17,50 euro – Tickets

 

 

Jackie Crince Le Roy
Jackie Crince Le Roy

 

Ineke Masselink-Beltman
Ineke Masselink-Beltman