Donderdag 7 maart 2019 – 19.30 – 22.00 uur

 

 

HB & HSP Café Veluwezoom –

“De eenheids worst ?

Ineke Masselink en Jackie Crince Le Roy 

 

Tickets

 

 

Ouders en jong-volwassenen met HB en HSP stellen zich zo af en toe de vraag: Pas ik in de eenheidsworst, die de individualistische maatschappij mij tegenwoordig voorhoudt? Of is mijn vraag eigenlijk: Wil ik wel bij die middenmoot passen? Of lekker gewoon pieken, door mijn eigen gang te gaan!
Durf ik mijn kop boven het maaiveld uit te steken?!

 

Wat doe ik om mij aan het geaccepteerde systeem aan te passen? Onderpresteren of lol trappen misschien? Of beroepen kiezen, waar je in kunt uitblinken, bijv. kunstenaar, schrijver, criminele activiteiten ontplooien.

 

Wat maakt dat je denkt dat je gemiddeld moet zijn of je gemiddeld dient te gedragen. Hoe belangrijk is het voor jou door iedereen geaccepteerd te worden? Wat heb je hierover uit je opvoeding mee gekregen?
Dit thema willen we deze avond eens samen verkennen.

.

Ineke Masselink-Beltman (1947) is veldbioloog en werd door haar onderwijservaring aan grote groepen studenten ervaringsdeskundige op het gebied van HB en dyslexie, beelddenken, ADHD, ADD en alexithymie.
Zij bemerkte dat studenten verschillend met de aangeboden lesstof omgaan. En nieuwsgierig geworden verdiepte zij zich in de wijze, hoe mensen aangeboden informatie verwerken. Maandelijks organiseert zij een ADHD café in de regio Arnhem, waar lotgenoten met een niet zichtbare handicap elkaar kunnen ontmoeten.

 

Jackie Crince Le Roy houdt zich al vele jaren bezig met haar praktijk in alternatieve geneeswijzen (Energetische Therapie, Healing & Coaching) en is gevestigd in Renkum.

Naast haar praktijk heeft zij tot augustus 2018 gewerkt in het bedrijfsleven bij IBM. Mede door deze kennis en de opleidingen in gedrags- & hypnotherapie, celzouten therapie en coaching van Hoogbegaafden en Hoog Sensitieve Personen is zij in staat mensen te begeleiden en inzichten te geven.

Daarnaast is zij helder horend, voelend en –ziend en geeft ze healingen, cursussen en workshops en neemt deel aan spirituele beurzen.

 

Datum: Donderdag 7 maart 2019

Aanvang: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Lebret, Lebretweg 51, 6861 ZZ Oosterbeek

 

Jouw bijdrage: 17,50 euro – Tickets

 

 

Jackie Crince Le Roy
Jackie Crince Le Roy

 

Ineke Masselink-Beltman
Ineke Masselink-Beltman