Donderdag 13 juni 2019 – 19.30 – 22.00 uur

 

 

HB & HSP Café Veluwezoom –

“Beeld denken en praten?

Ineke Masselink, Jackie Crince Le Roy & gastspreker

 

Tickets

 

 

 

 

 

Een grote groep mensen praat in beelden. Zij denken niet in woorden, maar in beelden! Vooral HB & HSPers lopen hier tegen aan. Informatie en/of lesmateriaal wordt niet begrepen en daardoor stuiten ze op onbegrip in hun omgeving.
Een beelddenker heeft een andere manier van opslaan en verwerken en begrijpen. Wanneer je hierop kunt inspelen wordt de communicatie makkelijker.


Ineke Masselink, ervaringsdeskundige en Jackie Crince Le Roy Coach en Therapeut en de gastspreker geven hiervoor tips. Gewoon praktisch en simpel zodat je er direct mee aan de slag kunt.

 

Ineke Masselink-Beltman (1947) is veldbioloog en werd door haar onderwijservaring aan grote groepen studenten ervaringsdeskundige op het gebied van HB en dyslexie, beelddenken, ADHD, ADD en alexithymie.
Zij bemerkte dat studenten verschillend met de aangeboden lesstof omgaan. En nieuwsgierig geworden verdiepte zij zich in de wijze, hoe mensen aangeboden informatie verwerken. Maandelijks organiseert zij een ADHD café in de regio Arnhem, waar lotgenoten met een niet zichtbare handicap elkaar kunnen ontmoeten.

 

Jackie Crince Le Roy houdt zich al vele jaren bezig met haar praktijk in alternatieve geneeswijzen (Energetische Therapie, Healing & Coaching) en is gevestigd in Renkum.

Naast haar praktijk heeft zij tot augustus 2018 gewerkt in het bedrijfsleven bij IBM. Mede door deze kennis en de opleidingen in gedrags- & hypnotherapie, celzouten therapie en coaching van Hoogbegaafden en Hoog Sensitieve Personen is zij in staat mensen te begeleiden en inzichten te geven.

Daarnaast is zij helder horend, voelend en –ziend en geeft ze healingen, cursussen en workshops en neemt deel aan spirituele beurzen.

 

Datum: Donderdag 13 juni 2019

Aanvang: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Lebret, Lebretweg 51, 6861 ZZ Oosterbeek

 

Jouw bijdrage: 17,50 euro – Tickets

 

 

Jackie Crince Le Roy
Jackie Crince Le Roy

 

Ineke Masselink-Beltman
Ineke Masselink-Beltman