Donderdag 21 februari 2019 – 19.30 – 22.00 uur

 

 

HB & HSP Café Veluwezoom –

“Diagnose en wat nu?

Ineke Masselink en Jackie Crince Le Roy 

 

Tickets

 

 

Wanneer je de diagnose heb gehad van Hoogbegaafd of Hoog Sensitief is vaak de eerste gedachte, Wat moet ik nu? Verandert er iets voor mij?
Er is veel materiaal beschikbaar. Er zijn evenzo vele meningen wat je moet doen. Maar zelf vraag je je af: Wat moet ik er nu mee?


Wat de sprekers Ineke Masselink en Jackie Crince Le Roy beogen is niet zo zeer de theorie toelichten als meer de dagelijkse praktijk. Waar loop je tegen aan? Hoe ga je er mee om? Veel mensen realiseren zich het niet, maar er zijn veel overeenkomsten tussen beide groepen. Door praktijk voorbeelden en humor beleven wij samen hoe nu verder na de diagnose. .

 

Ineke Masselink-Beltman (1947) is veldbioloog en werd door haar onderwijservaring aan grote groepen studenten ervaringsdeskundige op het gebied van HB en dyslexie, beelddenken, ADHD, ADD en alexithymie.
Zij bemerkte dat studenten verschillend met de aangeboden lesstof omgaan. En nieuwsgierig geworden verdiepte zij zich in de wijze, hoe mensen aangeboden informatie verwerken. Maandelijks organiseert zij een ADHD café in de regio Arnhem, waar lotgenoten met een niet zichtbare handicap elkaar kunnen ontmoeten.

 

Jackie Crince Le Roy houdt zich al vele jaren bezig met haar praktijk in alternatieve geneeswijzen (Energetische Therapie, Healing & Coaching) en is gevestigd in Renkum.

Naast haar praktijk heeft zij tot augustus 2018 gewerkt in het bedrijfsleven bij IBM. Mede door deze kennis en de opleidingen in gedrags- & hypnotherapie, celzouten therapie en coaching van Hoogbegaafden en Hoog Sensitieve Personen is zij in staat mensen te begeleiden en inzichten te geven.

Daarnaast is zij helder horend, voelend en –ziend en geeft ze healingen, cursussen en workshops en neemt deel aan spirituele beurzen.

 

Datum: Donderdag 21 februari 2019

Aanvang: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Lebret, Lebretweg 51, 6861 ZZ Oosterbeek

 

Jouw bijdrage: 17,50 euro – Tickets

 

 

Jackie Crince Le Roy
Jackie Crince Le Roy

 

Ineke Masselink-Beltman
Ineke Masselink-Beltman