Maandag 11 november 2019 – 19.30 – 22.00 uur

”De zielsmissie van mens en dier – dieren als spiegel en spiritueel leraar”

Gerrie Huijts

 

Tickets

 

Op fysiek niveau is er een groot verschil tussen mensen en dieren, maar geldt dat ook op zielsniveau? En als dieren ons spiegelen, hoe doen ze dat dan en waarom? Om welke thema’s gaat het? Hebben (huis)dieren een bepaalde reden om op dit moment in ons leven te zijn? Wat kunnen ze ons leren en wat laten ze ons zien? Wordt er altijd gespiegeld en wat heeft dat te maken met onze zielsmissie? In deze bijzondere lezing gaat Gerrie Huijts met behulp van vele concrete voorbeelden in op deze intrigerende en belangrijke (levens)vragen.

 

Gerrie Huijts heeft sinds jaren een fulltime praktijk voor telepathische consulten met dieren en natuur. Inzicht geven in hoe dieren ons of hun ‘baasjes’ spiegelen is een belangrijk onderdeel van haar werk.
Daarnaast coacht zij mensen op het gebied van hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Hierbij staat het zielsplan centraal.
Gerrie werkt vanuit het principe dat alles wat zich in de buitenwereld afspeelt een spiegel of reflectie is van eigen innerlijke processen.

 

Datum: Maandag 11 november 2019

Aanvang: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: Poort van Doorwerth, Mozartlaan 2 te Doorwerth

 

Jouw bijdrage: 15 euro Tickets

NB tickets zijn ook aan de zaal verkrijgbaar, svp aanmelden via info@jouwlijfenleven.nl