Wie is Jackie Crince Le Roy?

Oplossings gerichtheid, enthousiasme, communicatie en het creëren van ontwikkelingen, in werk en privé hoort bij mij.

 

Ik ben opgeleid tot Coach, Consultant en (internationaal) Project Manager en richt mij op het veranderen van processen op mens, organisatie en maatschappij. Ik draag graag bij aan een positieve ontwikkeling door structuren aan te brengen en mogelijkheden concreet te maken.
 

Gezien mijn persoonlijkheid, mijn ervaring en mijn beeld op de toekomst ben ik in staat om snel tot de kern van een probleem of situatie te komen. Daarbij kan ik feilloos aangeven door welk patroon dit is ontstaan en in stand gehouden wordt en waar de oplossings mogelijkheden liggen.
 

Mijn kracht is overzien, kiezen en doen, reflecteren met anderen is hierin de sleutel naar kwaliteit. Kwaliteit bereik ik door nieuwsgierig te zijn naar de omgeving en te bouwen aan relaties en de uitdaging aan te gaan.


Bij IBM heb ik de gelegenheid gehad mij op vele gebieden te ontwikkelen, waardoor ik breed inzetbaar ben. Communicatie en kwaliteit in mijn werk is essentieel en bereik ik wanneer ik weet aan te sluiten op de behoefte en cultuur van de omgeving. Dit vraagt van mij een professionele houding en een goed gevoel voor verhoudingen en mensen. Vooral mijn ervaring in het werken met mensen maken dat ik snel contacten leg en kennis opdoe en inzet waardoor oplossingen zich snel aandienen en geïmplementeerd kunnen worden.

Specialties:

Consultancy, Coaching, Project Management & Energy activities

Jackie Crince Le Roy
Jackie Crince Le Roy

 

Jackie: ‘Oplossings gerichtheid, enthousiasme, communicatie en het creëren van nieuwe ontwikkelingen, in werk en privé hoort bij mij.’