Wie is Jackie Crince Le Roy?

Oplossings gerichtheid, enthousiasme, communicatie en het creëren van ontwikkelingen, in werk en privé hoort bij mij.

 

Ik ben opgeleid tot Coach, Consultant en (internationaal) Project Manager en richt mij op het transformeren van mensen, organisaties en maatschappij. Ik draag graag bij aan een positieve ontwikkeling door structuren aan te brengen en mogelijkheden concreet te maken.
 

Gezien mijn persoonlijkheid, mijn ervaring en mijn beeld op de toekomst ben ik in staat om snel tot de kern van een probleem of situatie te komen. Daarbij kan ik feilloos aangeven door welk patroon dit is ontstaan en in stand gehouden wordt en waar de oplossings mogelijkheden liggen.
 

”Mijn kracht is overzien, kiezen en doen”

.

 


 

#Consultancy #Coaching #Project Management #Energiewerk

 

Jackie:

‘Mijn kracht is overzien, kiezen en doen’.

Jackie Crince