Uit balans? en In balans!

Wanneer je energiesysteem uit balans is, kun je je daar onprettig bij voelen. Je bent gestresst, moe, slaapt slecht, zit veel in je hoofd en gedachten blijven malen. Het dagelijks leven vraagt echter veel van je. Een uitdagende baan, een druk gezin, een hectisch sociaal leven, de dagelijkse file, de tientallen mailtjes en telefoontjes die je iedere dag verwerkt, al die programma’s die je moet zien, de bladen die je moet lezen – ons leven loopt ervan over.

Een healing brengt je energieveld weer in balans, waardoor je je prettig in je vel voelt en je energie weer naar behoren stroomt.

 

Healing – wat is dat?
Healing is een therapeutische begeleidingsvorm die je helpt je evenwicht te (her)vinden en te bewaren. Tijdens de healingsessie stem ik me af op jouw energie. Alles heeft en is energie: ieder mens, ieder dier, iedere plant, de aarde en de kosmos. Je lichaam is eigenlijk een netwerk van energiebanen en ieder orgaan heeft zijn eigen energiefrequentie.

 

Healing – wat gebeurt er?
Tijdens de healingsessie zit je op een stoel of bank. Gedurende de healing werk ik in je energieveld, ook wel aura genoemd. Een enkele maal zal ik je vragen of ik mijn handen op je mag leggen. Tijdens de sessie kun je allerlei sensaties ervaren, waaronder rust, energie veranderingen, beelden, kleuren en trillingen in je lichaam. Het is een vloeiend en rustig proces en de meeste mensen ervaren het als prettig.

Tip: draag comfortabele kleding.

 

Na de healing
Na afloop van de sessie voel je je vaak heel ontspannen en stil. Bij veel mensen voelt het alsof er een last van hen is afgevallen en zij ervaren licht en ruimte.

Een healing is eigenlijk een onderhoudsbeurt voor jezelf.

Tip: drink veel water of kruidenthee voor en na de sessie Dat helpt vrijgekomen afvalstoffen beter af te voeren.

 

In balans!
Wanneer je energie vrij stroomt, voel je je letterlijk vrijer, energieker en in balans. Je weet wat je wilt en je hebt een diep contact met je echte zelf. Je oude patronen en verwachtingen zitten je niet langer in de weg. Je staat er, je bent helemaal jij!