Het gras is altijd groener bij de buren – 16 mei 2018

Van de week een prachtige sessie gedaan en iemand mogen helpen inzichten te vergaren en oude patronen te doorbreken! Het maakt me blij.

Soms kun je steeds met je kop tegen de muur lopen, en staat alles klaar om van start te gaan en lukt het gewoon niet. Het frustreert, maakt verdrietig en geeft onmacht. Zo ook bij deze mevrouw. Ze heeft alles goed voor elkaar, hard gewerkt en ze was er klaar voor, ze wilde van start gaan en toch…. en toch gebeurde het niet. Ze was verdrietig, teleurgesteld; kijk nou hoe hard ik werk en overal lukt het alleen bij mij niet.. wat doe ik verkeerd?

Het is heel naar als je je zo voelt, zo wanhopig en teleurgesteld en dan is het best confronterend om te moeten zeggen;
Het ligt voor je voeten het enige wat je moet doen; is doen. Je losmaken van het oude en gaan voor wat jij wilt.

Harder werken is niet de oplossing want in de meeste gevallen werkt de persoon al keihard. Het gaat niet om gebrek aan motivatie het gaat om willen en niet kunnen. En wat dan wel?

In de energie kun je vast gehouden worden door ‘oude patronen’ of familie banden. Jij wilt je eigen weg lopen en je bent er klaar voor maar je omgeving vindt het belachelijk wat je doet. Ze keuren het niet goed. Vinden dat je veranderd bent of zo raar doet….
Het betekent vaak dat je omgeving (bewust of onbewust) het lastig vindt dat je je eigen weg gaat. Je voldoet niet meer aan het oude (familie) patroon, hetgeen men van je verwacht. Je bent niet meer voorspelbaar, je luistert niet meer, kortom je gaat je eigen weg.

Balans in jou heb je nodig om dit ook daadwerkelijk te doen. Je hoofd en je lijf moeten in balans zijn om verder te kunnen. En door bewustwording en verbreken van oude patronen kun je in je kracht gaan staan. Voel je je energie en sta je als een huis!!!

Door energiewerk en een kleine familie opstelling werd het patroon bloot gelegd.
Het lag letterlijk voor het oprapen en het was mooi dit samen te kunnen doen.
De verandering was prachtig en krachtig! Haar gelaat veranderde, haar ogen begonnen te stralen, energie├źn gingen weer stromen. Ze voelde de verandering, de daadkracht en vooral het klaar zijn voor de volgende fase.

Het stemt me blij en dankbaar dat ik iemand heb mogen helpen om in zijn kracht te gaan staan en om blij, gelukkig en daadkrachtig verder te gaan.

 

Biografie Jackie Crince – Niks zweverigs, gewoon lekker aards.
Therapeut, Healer & Coach bij Jouw Lijf & Leven, Healing Praktijk Renkum en Magician bij IORG – Information Overload Group.
Ze is behulpzaam, creatief, leergierig, een ‘Magician’, en iemand die processen in werking zet.
Bedenker en creator van ‘HPR Healing Dekens’.