Jouw Lijf & Leven

Werken aan balans voor jouzelf en je woonomgeving

 

Meeste mensen denken altijd dat ze hard moeten werken om een leuk en fijn leven te hebben. Maar wat als het ook anders kan? Zou jij daarvoor kiezen?

 

Jackie Crince heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen, zij ervaart het als een geschenk dat zij mensen mag bijdragen tot een groter bewustzijn.

 

Zit je niet lekker in je vel? Weet je het even niet meer? Neem dan gerust contact op: 06-48 02 46 24 of mail naar: jackie@JouwLijfenLeven.nl

 

Access Consciousness®

Sinds augustus 2019 werk ik met de tools van Access Consciousness®  en het is keer op keer een bijzondere ervaring die in al zijn eenvoud laat zien dat hard werken niet nodig is om lekker in je vel te zitten. 

De tools zijn ontwikkeld door Gary Douglas en Dain Heer en alles is er opgericht de wereld en de mensen in hun kracht te laten zijn.

 

Healing

Simpel gezegd is een Healing is niets meer en minder dan energie vrijmaken en het lichaam bewust maken dat de energie weer goed kan stromen.

Door de stress weg te halen voel je de spanning en emoties van je afglijden. Na een behandeling ervaren mensen vaak dat ze weer lucht hebben en voelen ze zich weer prettig in hun vel. Meer lezen

 

Coaching

Door middel van gesprekken word je je bewust van je gedachten, gevoelens, gedrag en de gevolgen hiervan. Samen kijken we naar hoe jij negativiteit leert draaien naar positieve gedachten en patronen. Je aanmelden voor counseling en coaching is eenvoudig via jackie@JouwLijfenLeven.nl meer lezen

 

Spirituele Ontwikkeling & Begeleiding

Ben je benieuw naar je talenten? Of weet je dat je ze hebt, maar weet je niet hoe je er mee moet omgaan? Laat mij je dan helpen. Op individuele basis werken we samen aan wat jij voelt, ziet en wat er gebeurt. Welke energie van jou is en welke van een ander. Je ontdekt bovendien je eigen manier om ermee om te gaan. Je leert hoe je je veilig en vertrouwd voelt.Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Meer lezen

 

Energetisch reinigen van huizen & bedrijven

Door het energetisch reinigen van je huis kun je je ontdoen van negatieve energieën en/of entiteiten. Vooral heel gevoelige mensen en (kleine) kinderen kunnen last hebben van deze energieën. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld slaapstoornissen, vermoeidheidsverschijnselen of het waarnemen van onverklaarbare zaken.

 

Een analyse van wat er in een huis of bedrijf aan de hand is helpt om orde op zaken te stellen. Er zijn verschillende methodes voor een optimaal resultaat: een schoon huis of gebouw. Wanneer je weet wat er in een ruimte aan de hand is, gaat Jackie Crince aan de slag om negativiteit en stralingen te neutraliseren en te harmoniseren en/of contact te maken met de overledene. In een ‘schone’ omgeving is het lekkerder leven. Heb je hulp nodig bij het energetisch reinigen van jouw huis, neem dan contact op.

 

Werken aan balans in Jouw Lijf & Leven!